De Saucony Endorphin Shift 2 is een populaire schoen uit de Endorphin collectie. Een collectie van Saucony waarin voorstuwing centraal staat. Was de Endorphin Shift al goed, de Endorphin Shift 2 is volgens ons nog beter.

De Saucony Endoprhin Shift 2 is de schoen voor dat rustige herstelloopje na een stevige inspanning of wedstrijd of gewoon voor je alledaagse run.

Saucony Endorphin Shift 2

Zool en tussenzool


De revolutionaire SPEEDROLL technologie, toegepast in de Endorphin collectie, stimuleert je voorwaarts met een continu gevoel van momentum wat het hardlopen makkelijker maakt. Voor de tussenzool is gebruik gemaakt van veerkrachtige PWRRUN foam wat zeer comfortabel aanvoelt.

Door de 4mm drop van de schoen wordt de rolbeweging geoptimaliseerd en ontstaat er een voortstuwende beweging. De verhoogde demping en “stijve voorvoet” zorgen samen voor die reactiviteit die je sneller laat lopen, niet harder.

Bovenwerk


Het Formfit bovenwerk is dun, licht en goed omsluitend. Formfit omsluit de voet in 3D comfort terwijl de externe TPU hielkap én de mediale rubber wrap structurele stabiliteit bieden. Samen met het dikkere voetbed van de Endorphin Shift zorgen deze features voor een stabiele afwikkeling terwijl het karakteristieke gevoel van SPEEDROLL dat de Endorphin Collection zo speciaal maakt behouden blijft. De “anti-slip” veters zijn een mooie bijkomstigheid.

Bij de productie van de Endorphin Shift 2 wordt deels gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

Shop Saucony Endorphin Shift 2 dames   Shop Saucony Endorphin Shift 2 heren       
Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 253 gram
Gewicht heren: 296 gram