De Saucony Endorphin trail is gemaakt voor de serieuze loper die alles wil hebben om op de toppen van zijn kunnen te presteren, maar ook voor de betere recreatieve hardloper die in staat wil zijn PR’s scherper te stellen.

Na een succesvolle introductie van de Endorphin serie is er nu ook een trailversie van deze schoen. De Endorphin Trail zorgt door de SPEEDROLL-technologie voor een voortstuwende hardloopervaring als nooit tevoren. Deze lichte trailschoen met maximale demping draagt je probleemloos over de meest grillige trails.

Saucony Endorphin Trail

Zool en tussenzool 


Voor de tussenzool is gebruik gemaakt van het best beschikbare materiaal PWRRUNPB, wat 40% lichter is dan traditioneel EVA. Het materiaal zorgt daarnaast voor 88% meer energy return en is flexibeler en duurzamer dan EVA. In de trailversie is het materiaal gewikkeld in mesh om zo de duurzaamheid te vergroten. De iets dikkere en iets hardere tussenzool zorgt ervoor dat je de ondergrond niet voelt gedurende je runs. Tijdens je wedstrijden blijf je dan ook fitter gedurende je runs, waardoor het mogelijk is langer op hoge snelheid te lopen. Door de 4mm drop van de schoen wordt de rolbeweging geoptimaliseerd en ontstaat er een voortstuwende beweging. De sticky rubber slijtzool zorgt voor grip en de 4.5 mm noppen zorgen voor extra bescherming tegen vuil en stenen.

Bovenwerk


Het Formfit engineered meshbovenwerk is stevig, zorgt voor een goede omsluiting van de voet en voor bescherming in ruig terrein.

Shop Saucony Endorphin Trail dames   Shop Saucony Endorphin Trail heren       
Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 255 gram
Gewicht heren: 295 gram