De Saucony Freedom ISO is een nieuw neutraal model van Saucony in het light cusioning segment bij Run2Day. De Freedom ISO is gemaakt met een zool van 100% EVERUN materiaal wat zorgt voor perfecte demping en een snelle afwikkeling. Speciaal voor de zomer van 2017 komt Saucony met de Endless Summer collectie. De gelimiteerde Endless Summer collectie van Saucony is geïnspireerd door het heerlijke zomerse weer. Geniet van je run tijdens deze warme dagen en loop naar de verkoeling van het water, de ultieme beloning na je inspanning! 
 
Wat te doen bij warm weer? Je pakt je hardloopschoenen, gaat naar de kust, de duinen of het glinsterende zwembad in de buurt. Want elk rondje eindigt bij het water.

De Saucony Freedom ISO is verkrijgbaar in alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Saucony Freedom ISO Endless Summer voor dames

Saucony Freedom ISO Endless Summer voor heren


100% EVERUN
De middenzool van de Freedom ISO bestaat uit 100% EVERUN, dit rubber is gemaakt van TPU korrels die onder druk van stoom in een mal samensmelten tot een geheel. Deze manier van fabriceren van de tussenzool heeft als voordeel dat het materiaal zacht aanvoelt maar zeer reactief is en energieverlies tijdens de afwikkeling minimaliseert! Dankzij een drop van slechts 4mm nodigt de Freedom ISO tot een lekker snelle afwikkeling. De slijtzool van de Freedom ISO is gemaakt van een enkele laag hard rubber met een Triflex patroon voor voldoende grip tijdens je run.
 
Vrij loopgevoel
Het bovenwerk van de Freedom ISO is voorzien van de ISOFIT techniek die nu geheel in het upper is geïntrigeerd. Daarmee bestaat uit bovenwerk volledig uit een stuk waardoor het aanvoelt als een sok. Door gebruik te maken van elastisch engineered mesh is het gedeelte bij de voorvoet met grotere mazen geweven voor verkoeling, terwijl andere delen juist dichter zijn geweven voor stevigheid. De hielconstructie van de Freedom ISO is relatief soepel, een enkele plastic clip aan de buitenzijde bewaakt de stabiliteit en vorm van de schoen. Hierdoor ontstaat een vrij gevoel tijdens het afwikkelen, en bespaart in gewicht.
 
Ben je op zoek naar een neutrale schoen met geweldige demping, een snelle afwikkeling en een vrij loopgevoel? Dan is de Saucony Freedom ISO zeker het proberen waard!
 
Drop: 4mm
Heren: 255gr
Dames: 229gr
 
Saucony Freedom ISO Endless Summer

Saucony Freedom ISO Endless Summer