Met de Guide heeft Saucony een zeer overtuigend model binnen Run2day in het support – responsive cushioning segment. Ook deze 10e editie belooft weer een perfecte allround schoen te zijn die ten opzichte van zijn voorganger nog lichter en dynamischer oogt door het gebruik van engineered mesh.
 
De Saucony Guide 10 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Saucony Guide 10 voor dames

Saucony Guide 10 voor heren

Engineered Mesh bovenwerk
Het nieuw ontworpen engineered mesh zorgt voor een zachter en comfortabeler gevoel om de voet. Door deze aanpassing sluit het naadloze bovenwerk beter aan rond de voet en minimaliseert daarmee de kans op irritatie. Dankzij lichtgewicht Flexfilm overlays krijgt de Guide 10 ook de nodige stevigheid.
 
Soepel en stabiel
Net als in de Guide 9 maakt ook de Guide 10 gebruik van een laag EVERUN-rubber direct onder de sockliner. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het zacht aanvoelt maar zeer reactief is wat voor voorwaartse energie zorgt. In de tussenzool is in de hak de SRC Landing Zone vervangen en loopt de zool nu door wat zorgt voor een natuurlijker en soepeler gevoel gedurende de afwikkeling. Het vernieuwde Tri-Flex patroon op de buitenzool van de Guide 10 zorgt voor extra grip door een groter contactoppervlak, en voor meer flexibiliteit door de diepere flexgroeven.
 
Samenvattend is de Guide 10 een ideale schoen voor de loper die tijdens het lopen op zoek is naar een beetje ondersteuning, maar nog altijd een zeer comfortabel loopgevoel wil ervaren.

Het beste schoenadvies krijg je van onze runningexperts
Goed advies? Wat is dat dan? De Run2Day Schoenadvies Methode (RSM) is een manier van adviseren waarbij we een balans hebben gevonden tussen persoonlijke voorkeur en de biomechanische behoefte van een loper. De laatste jaren is het heel ingewikkeld geworden in hardloopschoenenland. Dikkere zolen, dunnere zolen, meer of minder stabiliteit, natural running, er zijn allerlei invloeden geweest die tot exotische hardloopschoenen hebben geleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedere loper het juiste advies en de beste ervaring kunnen bieden in onze winkels door onze Run2Day Schoenanalyse Methode.


Saucony Guide 10

Saucony Guide 10