Saucony heeft met de Guide 8 een sterk antwoord op de concurrentie in het middensegment van hardloopschoenen in de support categorie. De Guide 8 is de ultieme trainingspartner voor lopers die een comfortabele schoen zoeken met een klein beetje support maar ondanks de ondersteuning niet inboet op gewicht en reactiviteit.
 
Met de Guide is Saucony al een tijdje toonaangevend, doordat deze schoen niet 12mm, maar 8mm verschil heeft tussen hak en voorvoet.
Deze 8ste editie van de Saucony Guide is nog soepeler en lichter dan zijn voorganger zodat je nog meer van je trainingsrondje geniet.

Wil jij de mix van comfort én support ervaren? Ga dan naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt. Geen zin om naar buiten te gaan? Online staan we ook 24/7 voor je klaar!

Saucony Guide 8 voor dames

Saucony Guide 8 voor heren

Licht, soepel en optimaal ademend upper
Wanneer je de Guide 8 aantrekt voelt het alsof de schoen een deel van je voet wordt. De sterke overlays op het zachte ademende mesh zorgen voor een mooie pasvorm. De voorvoet is volledig naadloos omdat er gebruik is gemaaktvan hot-melted film. Zo is de kans op irritaties nihil.
De RUNDRY voering in de schoen zorgt voor een optimaal ademend vermogen, geen vieze natte bezwete sokken meer tijdens het hardlopen wat de kans op blaren vergroot.
Reflectie is tijdens de donkere maanden erg belangrijk daarom is er op de hiel reflectiemateriaal aangebracht wat zorgt voor extra zichtbaarheid.
 
Soepeler lopen met de Guide 8
De grootste verandering ten opzichte van de Guide 7 zit onder de voet. De SRC Impact Zone loopt verder door onder de midvoet voor meer grondcontact en een soepelere overgang van hiel naar voorvoet.
Strategisch geplaatste flexgroeven in de voorvoet zorgen voor een veel directer gevoel tijdens het hardlopen. Je krijgt meer informatie terug over de afwikkeling zonder dat dit ten koste gaat van de springerige demping die zo kenmerkend is voor de PowerGrid tussenzool. Het harde blokje onder de voetboog corrigeert samen met het Medial Support System gemiddeld genomen ruim voldoende voor de meeste matige tot normale overproneerders.
 
De Saucony Guide 8 is jouw ideale trainingsschoen
Samenvattend is de Saucony Guide 8 is een zeer prettige allround hardloopschoen die mede door een sterke prijs-kwaliteitverhouding een populaire hardloopschoen in het Run2Day assortiment is. Hij is geschikt voor hardlopers van alle niveaus en biedt de juiste combinatie comfort, ondersteuning en reactiviteit!