De Saucony Guide ISO is de opvolger van de Guide 10. Met de introductie van ISOFIT in het bovenwerk draagt de schoen dat ook in de naam. Het upper is slechts één van de updates in deze nieuwste versie van de Guide.

De Saucony Guide ISO 10 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. 


ISOFIT
Het ISOFIT upper is een belangrijke toevoeging aan de Guide. We kennen het ISOFIT systeem uit andere modellen van Saucony en het zorgt voor een perfect aansluitende pasvorm rond de voet en geeft daarmee extra comfort. Het vernieuwde engineered mesh in het bovenwerk zorgt voor ventilatie en het nieuw vormgegeven zadel zorgt ervoor dat het upper langer mee gaat.

Soepel met Support
De tussenzool van de Guide ISO heeft een nieuw soort foam gekregen waardoor het in combinatie met de EVERUN topzool zorgt voor een responsief gevoel onder de voet. De binnenzijde van de tussenzool is aangepast wat resulteert in een perfecte ondersteuning van de voet én een soepele afwikkeling. In de buitenzool zijn de flexgrooves aangepast om te zorgen voor een directer contact met de ondergrond.
 
De Saucony Guide ISO  is een aanrader voor lopers die op zoek zijn naar een reactieve schoen, die een mooie mix biedt van comfort, stabiliteit en gewicht.
 
Drop: 8mm
Gewicht heren: 292gram
Gewicht dames: 258gram

 
 
 saucony guide ISO 10

saucony guide ISO 10