Saucony heeft met de Hurricane ISO een sterk antwoord op de concurrentie in het hoogsegment van hardloopschoenen in de support categorie. De Hurricane ISO is de ultieme comfort schoen van Saucony en dit voel je direct als je de schoen aantrekt.
 
Met de Hurricane is Saucony al een tijdje toonaangevend omdat dit een comfortabele schoen is uitermate geschikt voor de langere trainingen. Met de ISO series heeft Saucony de Hurricane in een compleet nieuw jasje gestoken met als resultaat: een wauw gevoel als je de schoen alleen al aantrekt. Loop je eenmaal op de schoen dan wil je maar één ding en dat is niet meer stoppen!

Wil jij de Saucony Hurricane ISO testen? Ga dan naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt. Geen zin om naar buiten te gaan? Online staan we ook 24/7 voor je klaar!

Saucony Hurricane ISO voor dames

Saucony Hurricane ISO voor heren

 
Ook voor overpronerende lopers een soepele schoen
De Hurricane ISO is ontworpen voor de overpronerende loper. Waar je vroeger als overpronerende loper vaak een stugge plank aan de voeten werd aangesmeerd is dit gelukkig de afgelopen jaren sterk verbeterd.
 
De grootste verandering ten opzichte van de voorganger zit onder de voet. De SRC Impact Zone loopt verder door onder de midvoet voor meer grondcontact en een soepelere overgang van hiel naar voorvoet.
Diepere strategisch geplaatste flexgroeven in de voorvoet zorgen voor een veel directer gevoel tijdens het hardlopen. Je krijgt meer informatie terug over de afwikkeling zonder dat dit ten koste gaat van de springerige demping die zo kenmerkend is voor de PowerGrid+ tussenzool. De PowerGrid + tussenzool geeft je 20% meer demping!
Kijken we echt op de zool van de schoen dan zien we dat de Hurricane ISO een mooie volle slijtzool heeft van IBR+, dit is 33% lichter dan geblazen rubber dat normal gebruikt wordt voor de slijtzool én gaat ook nog eens langer mee.
Het kenmerkende Support-Frame aan de binnenkant van de tussenzool en de ISOFIT zorgen voor een fantastische pasvorm en ondersteuning.
 
ISO licht, soepel en optimaal ademend upper
Wanneer je de Hurricane ISO aantrekt voelt het alsof de schoen een deel van je voet wordt. Het nieuwe ISOFIT systeem bestaat uit een hulsachtige fit en flexibel bovenwerk. De tong van de schoen is aan het bovenwerk van de schoen bevestigd waardoor je als het ware in een sok glijd. De RunDry voering van de hielkap is voller waardoor de schoen nog comfortbaler aanvoelt. Deze ISOFIT technologie zorgt ervoor dat de Hurricane zich dynamisch aanpast aan elk afzonderlijk deel van de voet. Met andere woorden; Het beweegt mee met de voet van de loper in beweging.
 
De sterke ISOFIT overlays op het zachte ademende mesh zorgen voor een mooie pasvorm. De voorvoet is volledig naadloos omdat er gebruik is gemaakt van hot-melted film op de toebox. Zo is de kans op irritaties nihil.
De Run Dry voering in de schoen zorgt voor een optimaal ademend vermogen, geen vieze natte bezwete sokken meer tijdens het hardlopen wat de kans op blaren vergroot.
 
De Saucony Hurricane ISO is jouw ideale trainingsschoen
Samenvattend is de Saucony Hurricane ISO een van de meest comfortable modellen bij ons in het assortiment voor de overpronerende loper! Met de weergaloze demping, pasvorm én stabiliteit is dit een hardloopschoen die voor de overpronerende loper een musthave is!