De Saucony Kinvara 12 is een lichtgewicht neutrale hardloopschoen. Deze hardloopschoen kenmerkt zich door zijn lichte gewicht, flexibiliteit, lage heel to toe drop bij deze nieuwe versie een aangepaste geometrie. Hierdoor voelt de schoen nog lichter en sneller aan tijdens het hardlopen.

De Saucony Kinvara is geschikt voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een lichte en flexibele hardloopschoen. Een lichtgewicht gevoel voor een persoonlijk record. Deze Kinvara 12 is gemaakt voor iedere hardloper die hard wil werken om zijn doelen te bereiken.

Saucony Kinvara 12

Demping


Het lichtgewicht reactieve dempingsvermogen is te danken aan de topzool van en PWRRUN-materiaal in de tussenzool. Dit maakt de Saucony Kinvara 12 perfect voor dagelijkse trainingen, maar ook voor wedstrijden. De slijtzool heeft een nieuw patroon gekregen waardoor je meer grondcontact hebt en een soepele maar vooral snellere afwikkeling ervaart bij elke stap. Kilometer na kilometer.

Lichtgewicht bovenwerk


Het bovenwerk van de Kinvara 12 heeft een flinke aanpassing gekregen en heeft dit vooral te danken aan het succes met de Endorphin collectie van Saucony. Het bovenwerk is vereenvoudigd en duurzamer geworden om meer kilometers te kunnen maken. Lichtgewicht overlays geven precies genoeg ondersteuning aan het ademende en naadloos aansluitende mesh bovenwerk zonder zwaar aan te voelen.

Shop Saucony Kinvara 12 dames   Shop Saucony Kinvara 12 heren       
Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 184 gram
Gewicht heren: 213 gram