De Saucony Kinvara 13 is een “klassieke” lichtgewicht neutrale hardloopschoen in een modern jasje gemaakt voor trainingen op tempo en wedstrijden. Deze hardloopschoen kenmerkt zich door zijn lichte gewicht, flexibiliteit en (in tegenstelling tot vele andere snelle schoenen) de lage heel to toe drop. Hierdoor voelt de schoen nog lichter en sneller aan tijdens het hardlopen.

Suacony Kinvara 13

Demping


Het lichtgewicht reactieve dempingsvermogen is te danken aan de topzool van en PWRRUN-materiaal in de tussenzool. Dit maakt de Saucony Kinvara 13 perfect voor tempotrainingen, maar ook voor wedstrijden. De slijtzool heeft een nieuw patroon gekregen waardoor je meer grondcontact hebt en een soepele maar vooral snellere afwikkeling ervaart bij elke stap. Kilometer na kilometer.

Lichtgewicht bovenwerk


Het bovenwerk van de Kinvara 13 heeft een flinke aanpassing gekregen en heeft dit vooral te danken aan het succes met de Endorphin collectie van Saucony. Het bovenwerk is vereenvoudigd en duurzamer geworden om meer kilometers te kunnen maken. Lichtgewicht overlays geven precies genoeg ondersteuning aan het ademende en naadloos aansluitende mesh bovenwerk zonder zwaar aan te voelen.

De Saucony Kinvara is geschikt voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een lichte en flexibele hardloopschoen. Een lichtgewicht gevoel voor een persoonlijk record. Deze Kinvara 13 is gemaakt voor iedere hardloper die hard wil werken om zijn doelen te bereiken.

Shop Saucony Kinvara 13 dames   Shop Saucony Kinvara 13 heren       

Specs


Drop: 4 mm 
Gewicht dames: 180 gram
Gewicht heren: 205 gram