De Saucony Kinvara 5 nu al bij jouw Run2Day winkel. De Kinvara is de meest succesvolle natural hardloopschoen uit de range van Saucony. De opvolger heeft in deze vijfde editie een paar opvallende wijzigingen ondergaan.

De Saucony Kinvara is vanaf zijn introductie neergezet als een soepele lichtgewicht met lage offset voor lopers met een efficiënte middenvoetlanding. In de loop van de afgelopen jaren hebben verbeteringen in de Kinvara de brug geslagen tussen een typische minimalistisch schoen en een lichtgewicht trainer. Na de introductie van flexfilm-kunstof  verstevigingen op het bovenwerk heeft Saucony de Kinvara 5 nu uitgerust met het ProLock vetersysteem. ProLock is afkomstig uit de succesvolle sprintspikes van Saucony. Het zorgt ervoor dat de pasvorm rond de midvoet naar behoefte aangepast kan worden.

Bekijk hier de dames en heren Saucony Kinvara 5

Echter daar is het niet bij gebleven. Ook de hielvoering is opnieuw ontworpen voor een nog comfortabelere omsluiting van de enkel. Onder de schoen is ter hoogte van de middenvoet extra slijtvast geblazen rubber geplaatst voor meer grip en duurzaamheid van de zool. Ondanks al deze upgrades is het gewicht constant gebleven op een verbluffende 218 gram.
 
Conclusie en prijs
Voor een goede hardloopschoen met een lage heeldrop heb je tegenwoordig een overvloed aan modellen en keuzes. De Kinvara is zich blijven onderscheiden en biedt de hardloper met zijn goede platform en POWERGRID tussenzool flexibiliteit, maar ook een aangename directe demping. Door het bovenwerk te verbeteren zonder de schoen zwaarder te maken weet de schoen je te verrassen door hoe solide en omvattend de schoen voelt terwijl het lijkt alsof je nauwelijks wat aan hebt.
 
De Kinvara 5 is door zijn verbeteringen een geweldige mix van  lichtgewicht, demping en een geweldige pasvorm van bovenwerk.  De opvallende kleuren groen en roze maken het design helemaal af.
 
Ondanks alle innovaties blijft de Saucony Kinvara 5 hetzelfde geprijsd op €124,95. Daarmee biedt de schoen in deze tijd veel waarde voor zijn geld!
 
Kom hem nu uitproberen bij jouw Run2day winkel in de buurt of bestel de schoen direct online en heb deze binnen 24 uur in huis!