De Saucony Kinvara is een model dat zich al sinds de introductie kenmerkt door zijn lichte gewicht in combinatie met een reactieve demping en lage drop. Ook in deze 8e editie zien we deze kenmerken weer terug en is de EVERUN-unit nu aanwezig door de gehele zool! Speciaal voor de zomer van 2017 komt Saucony met de Endless Summer collectie. De gelimiteerde Endless Summer collectie van Saucony is geïnspireerd door het heerlijke zomerse weer. Geniet van je run tijdens deze warme dagen en loop naar de verkoeling van het water, de ultieme beloning na je inspanning! 
 
Wat te doen bij warm weer? Je pakt je hardloopschoenen, gaat naar de kust, de duinen of het glinsterende zwembad in de buurt. Want elk rondje eindigt bij het water.

De Saucony Kinvara 8 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Saucony Kinvara 8 Endless Summer voor dames

Saucony Kinvara 8 Endless Summer voor heren


EVERUN topzool
Net als in de voorgaande versie maakt ook de Kinvara 8 gebruik van het zeer dempende en reactieve EVERUN-rubber.  In de Kinvara 7 werd het EVERUN-materiaal echter alleen nog gebruikt in het hielgedeelte, voor de Kinvara 8 is er gekozen voor een EVERUN topzool over de gehele lengte van de schoen. Door deze aanpassing ligt het EVERUN-materiaal dichter onder de voet wat resulteert in een reactief en comfortabel gevoel bij het afwikkelen.

Lichtgewicht bovenwerk
Door in het bovenwerk gebruik te maken van een goed doorademend mesh blijven je voeten heerlijk koel tijdens je runs. Net als in de vorige versie is er voor de stevigheid gebruik gemaakt van lichtgewicht Flexifilm overlays, waardoor de Kinvara 8 een stevige pasvorm krijgt maar toch uiterst licht blijft aanvoelen.

Drop: 4mm
Gewicht heren: 224 gram
Gewicht dames: 196 gram

Saucony Kinvara 8 Endless Summer

Saucony Kinvara 8 Endless Summer