De Saucony Kinvara is een model dat zich kenmerkt door zijn lichte gewicht, flexibiliteit, een lage drop, en responsive cushioning. Ook de Kinvara 9 voldoet weer aan deze kenmerken en is weer net iets lichter dan zijn voorganger.

 

EVERUN energie
De tussenzool van de Kinvara 9 is gebaseerd op zijn voorganger en bestaat uit EVA+ foam met een toplaag van EVERUN-rubber. Het EVA+ foam is opnieuw vormgegeven waardoor het model beter kan meebewegen met de afwikkeling. De EVERUN topzool zorgt niet alleen voor een zacht gevoel onder de voet maar absorbeert ook de schok van het landen en geeft weer energie terug bij elke afzet die je maakt! Net als de tussenzool heeft ook de buitenzool een paar kleine aanpassingen gekregen, zo is het slijtrubber op bepaalde plekken verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid van de schoen.
 
Lichter upper
Het bovenwerk van de Kinvara 9 is natuurlijk gemaakt van een naadloos en goed ademend mesh. Dankzij een aantal strategisch geplaatste Flexfilm overlays krijgt het model de nodige stevigheid en een omvattende maar comfortabele pasvorm. In het hakgedeelte is de hielkap verstevigt door middel van extra gewoven materiaal wat zorgt voor stabiliteit zonder in te boeten aan comfort. Het resultaat van deze aanpassingen is dat de Kinvara 9 weer een paar gram lichter is dan zijn voorganger.
 
De Saucony Kinvara 9 is een top keuze voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een schoen met light cushioning en een natuurlijk gevoel tijdens het afwikkelen.
 
Specs:
Drop: 4mm
Gewicht Heren: 215 gram (US 9)
Gewicht Dames: 193 gram (US 8)Saucony Kinvara 9

Saucony Kinvara 9 hardloopschoenen