De Omni van Saucony is een geliefde schoen in het control segment dankzij een comfortabele en stabiele afwikkeling. De 16e editie heeft een aantal kleine updates gekregen voor optimale flexibiliteit, goede ondersteuning en top demping.

De Saucony Omni 16 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Saucony Omni 16 voor dames

Saucony Omni 16 voor heren


EVERUN toplayer
Door gebruik te maken van een laag EVERUN direct onder de sockliner voelt de Omni 16 verrassend direct aan. In combinatie met een SRC-Landing Zone in het hakgedeelte vangt de schoen je perfect op tijdens het landen en zorgt voor een soepele en geleidelijke afwikkeling richting de voorvoet. Het Tri-FLEX patroon van de buitenzool draagt bij aan de flexibiliteit en een ideale drukverdeling.
 
Dun naadloos upper
Het bovenwerk van de Omni is gemaakt uit engineered mesh waardoor de schoen soepel en prettig aanvoelt bij het aantrekken. Door FlexFilm, een sterk en lichtgewicht materiaal, krijgt het bovenwerk ook de stevigheid die nodig is voor een mooie pasvorm. Het Sauc-Fit systeem zorgt dat de middenvoet en hiel optimale ondersteuning krijgen vanaf het moment van landen tot aan de afzet.
 
Ben je als loper op zoek bent naar een schoen die je voldoende ondersteuning geeft, maar wel één die comfortabel is en zelfs reactief aanvoelt, dan is de Saucony Omni 16 een must-try.
 
Drop: 8mm
Gewicht dames: 249 gram
Gewicht heren: 286 gram 

Saucony Omni 16


Saucony Omni 16