De Saucony Omni 20 is een ondersteunende schoen voor hardlopers die overproneren. Inmiddels is het alweer versie 20 en een jubileumversie schept verwachtingen. De schoen heeft dan ook een aantal interessante wijzigingen ondergaan. Het bovenwerk is gelijk gebleven echter de vernieuwing zit in het onderstel.

De Saucony Omni 20 mag inmiddels een klassieker genoemd geworden, een schoen die geroemd wordt om zijn stabiliteit. De Omni is een aanrader voor hardlopers die overproneren en opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een maximale demping.

Saucony Omni 20

Formfit upper


Het Formfit upper voelt zacht aan en zorgt voor een prettige omsluiting van de voet. Het engineered mesh zorgt voor structuur en stretcht wanneer nodig en heeft een groot ademend vermogen. Met de Omni 20 bewijst Saucony dat stabiliteit niet ten koste hoeft te gaan van comfort.

Soepel met Support


De geometrie van de Omni 20 is geinspireerd op de Speedroll technologie die we kennen uit de Endorphin serie. PWRRUN-demping biedt de juiste zachtheid en een springerig, reactief gevoel. Het maakt de schoen sneller en energieker. Door het brede platform en de uitgebreide mediale post biedt de Omni 20 de stabiliteit die zo hoort bij deze schoen. De groeven in de TRIFLEX slijtzool maken de schoen iets flexibeler dan eerdere versies wat zorgt voor een mooie, geleidelijke afwikkeling.

   Shop Saucony Omni 20       
Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 292 gram
Gewicht heren: 332 gram