De Saucony Peregrine is inmiddels een legende binnen de trail categorie. Een neutrale trail schoen die je voet perfect beschermt tegen de elementen. De Peregrine 10 is op diverse punten aangepast in vergelijking met eerdere edities. De Peregrine 10 heeft de stabiliteit van een trailschoen maar voelt ook comfortabel aan, dankzij het gebruik van PWRRUN foam in de tussenzool. De mate van demping is dusdanig dat de schoen responsief voelt uphill en vergevingsgezind downhill.


Grip en comfort


Een trailschoen moet in eerste instantie zorgen voor een stabiel gevoel tijdens het lopen, ongeacht de ondergrond waar je op loopt. De Peregrine 10 is voorzein van een PWRRUN tussenzool en PWRTRAC slijtzool. Dit zorgt voor de perfecte mix van demping, duurzaamheiv d en grip op alle terreinen. Ter bescherming tegen scherpe stenen is de schoen voorzien van een stevige Rockplate.

Saucony Peregrine 10

 

Stevig bovenwerk


Net als bij diverse wegmodellen van Saucony is afscheid genomen van het ISOFIT bovenwerk en is gekozen voor Formfit met een betere omsluiting van de voet tot gevolg. Door een constructie van verstevigende TPU banen rond de middenvoet ontstaat een stevige omsluiting van de voet. Aan de binnenzijde van het bovenwerk is er gebruik gemaakt van materiaal wat vocht snel naar buiten afvoert en comfortabel aanvoelt. De externe hielkap zorgt voor een aangename pasvorm rond de hak en biedt je extra bescherming.

De Saucony Peregrine 10 is een neutrale trailschoen die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. De schoen biedt een mooie combinatie van stabiliteit, comfort en bescherming op alle terreinen. Wil je het trailen eens proberen of ben je op zoek naar een nieuwe trailschoen pas dan eens de Peregrine 10.

Saucony Peregrine 10 Dames        Saucony Peregrine 10 Heren


Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 281 gram
Gewicht heren: 301 gram