De Saucony Peregrine is inmiddels een legende binnen de trail categorie. Een neutrale trail schoen die je voet perfect beschermt tegen de elementen. De Peregrine 11 is op diverse punten aangepast in vergelijking met eerdere edities. De Peregrine 11 heeft de stabiliteit van een trailschoen maar voelt ook comfortabel aan op andere ondergrond, dankzij het gebruik van PWRRUN foam in de tussenzool. De mate van demping is dusdanig dat de schoen responsief voelt uphill en vergevingsgezind is downhill.

Saucony Peregrine 11

Grip en comfort


Grip that won’t slip is het motto geweest bij het ontwikkelen van de slijtzool. Het indrukwekkende noppenprofiel gemaakt van PWRTRAC rubber zorgt voor grip onder alle omstandigheden. 
De PWRRUN tussenzool zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen, ongeacht de ondergrond. Ter bescherming tegen scherpe stenen is de schoen voorzien van een stevige Rockplate.

Stevig bovenwerk


Het Formfit mesh bovenwerk is een bootie constructie wat de voet beter omsluit. Dit wordt versterkt door een constructie van verstevigende TPU banen rond de midvoet. Aan de binnenzijde van het bovenwerk is er gebruik gemaakt van materiaal wat vocht snel naar buiten afvoert en comfortabel aanvoelt. De externe hielkap zorgt voor een aangename pasvorm rond de hak en biedt je extra bescherming.

De Saucony Peregrine 11 is een neutrale trailschoen die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. De schoen biedt een mooie combinatie van stabiliteit, comfort en bescherming op alle terreinen. Wil je het trailen eens proberen of ben je op zoek naar een nieuwe trailschoen pas dan eens de Peregrine 11.

Shop Saucony Peregrine 11

Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 270 gram
Gewicht heren: 310 gram