De Saucony Peregrine is een neutrale trailschoen die je voet perfect beschermt tegen de elementen en al jaren een vaste waarde is binnen het Run2Day assortiment. De Peregrine 12 heeft geen extreme veranderingen ondergaan in vergelijking met eerdere edities. De schoen heeft de stabiliteit van een trailschoen maar voelt ook comfortabel aan op andere ondergrond, dankzij het gebruik van PWRRUN foam in de tussenzool. De mate van demping is dusdanig dat de schoen responsief voelt uphill en vergevingsgezind is downhill.

Saucony Peregrine 12

Grip en comfort


Grip en protectie staat centraal bij de Peregrine. De schoen geeft vertrouwen op een natte en gladde ondergrond. Grip that won’t slip is dan ook het motto geweest bij het ontwikkelen van de slijtzool. Het indrukwekkende noppenprofiel gemaakt van PWRTRAC rubber zorgt voor grip onder alle omstandigheden. De PWRRUN tussenzool zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen, ongeacht de ondergrond. Ter bescherming tegen scherpe stenen is de schoen ook in versie 12 voorzien van een Rockplate.

Stevig bovenwerk


Het Formfit mesh bovenwerk is een bootie constructie wat de voet beter omsluit. Dit wordt versterkt door een constructie van verstevigende TPU banen rond de midvoet. Aan de binnenzijde van het bovenwerk is er gebruik gemaakt van materiaal wat vocht snel naar buiten afvoert en comfortabel aanvoelt. De externe hielkap zorgt voor een aangename pasvorm rond de hak en biedt je extra bescherming.

De Saucony Peregrine 12 is een neutrale trailschoen die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. De schoen biedt een mooie combinatie van stabiliteit, comfort en bescherming op alle terreinen. Het gebruik van gerecyclede materialen maakt de schoen helemaal van deze tijd. Wil je het trailen eens proberen of ben je op zoek naar een nieuwe trailschoen pas dan eens de Peregrine 12.

Shop Saucony Peregrine 12 dames   Shop Saucony Peregrine 12 heren       

Specs


Drop dames: 4mm 
Gewicht dames: 235 gram
Drop heren: 4mm
Gewicht heren: 275 gram