De Saucony Peregrine 7 is een neutrale trail schoen die je voet perfect beschermt tegen de elementen. De Peregrine 7 geeft de stabiliteit van een trailschoen maar voelt ook comfortabel aan dankzij het gebruik van EVERUN in de middenzool.

Grip en comfort
Een trailschoen moet in eerste instantie zorgen voor een stabiel gevoel tijdens het lopen, ongeacht de ondergrond waar je op loopt. De Peregrine 7 heeft daarvoor een grof profiel van PWRTRAC rubber waardoor je altijd maximale grip ervaart op de ondergrond. Het patroon van de zool is bij de hak en voorvoet in tegengestelde richting waardoor ook bij elke hoek, dalen of klimmen, de grip optimaal is. Een topzool van EVERUN materiaal geeft de Peregrine 7 een direct en reactief gevoel bij het afwikkelen, en biedt extra comfort. Voor bescherming tegen scherpe stenen of uitsteeksels is de schoen voorzien van een stevige Rockplate.
 
Stevig bovenwerk
Het bovenwerk van de Peregrine 7 is een mooie combinatie van stevigheid en draagcomfort. Door een constructie van verstevigende TPU banen rond de middenvoet onstaat een goede lockdown en blijft de schoen stevig om de voet zitten. Aan de binnenzijde van het upper is er gebruik gemaakt van Rundry materiaal wat vocht snel naar buiten afvoert en comfortabel aanvoelt. De externe hielkap zorgt een aangename pasvorm rond de hak en biedt je bescherming.
 
De Saucony Peregrine 7 is een neutrale trailschoen die je een mooie combinatie biedt van stabiliteit, comfort en bescherming. Wat je onderweg ook tegen komt, met de Peregrine 7 ga je goed voorbereid op pad!

Specs:  
Drop: 4mm
Heren: 266 gram
Dames: 238 gram

Saucony Peregrine 7

Saucony Peregrine 7