De Saucony Ride is een vaste waarde in het responsive cushioning segment bij Run2Day. Met deze 10e editie heeft Saucony de Ride een aantal mooie updates gegeven, zonder af te doen aan het vertrouwde loopgevoel van dit succesvolle model.

 


EVERUN – TRI-FLEX

 


Net als in de voorgaande editie is de zool van de Ride 10 voorzien van een EVERUN-toplaag. Het EVERUN-rubber is uiterst dempend en ook zeer veerkrachtig, hierdoor wordt elke pas comfortabel opgevangen, verlies je minder energie, én krijg je een krachtige afzet. Het TRI-FLEX patroon dat werd geïntroduceerd in de Ride 9 is doorontwikkeld in de Ride 10. Met het vernieuwde ontwerp krijgt de Ride 10 een groter contactoppervlak voor extra grip, en biedt het optimale flexibiliteit voor een soepele afwikkeling.

FLEXFILM BOVENWERK


Het bovenwerk in de Ride 10 is opnieuw vormgegeven en is natuurlijk nog steeds volledig naadloos. Het engineered mesh beweegt soepel mee met de voet tijdens het afwikkelen en heeft een hoog ademend vermogen waardoor je voeten lekker koel blijven. Door te werken met Flexfilm overlays krijgt het bovenwerk de nodige stevigheid ter ondersteuning van de voet, zonder veel gewicht toe te voegen aan de schoen. Een aanpassing en rijkere vulling van de hielkap zorgt ervoor dat de hak stevig omsloten wordt en zo mooi op de plek blijft tijdens je run.
 
Ben je als neutrale loper op zoek naar een schoen met een responsieve demping en een soepele afwikkeling dan is de Saucony Ride 10 een aanrader!

Specs
Gewicht heren: 269 gram
Drop: 8mm

Saucony Ride 10 denim

Saucony Ride 10 denim