De Saucony Ride 13 is een neutrale hardloopschoen met een responsive cushioning. Voor hardlopers die opzoek zijn naar een betrouwbare schoen met comfort waar je elke dag mee kunt trainen dan is de nieuwe Saucony Ride 13 de juiste schoen.


FORFMFIT bovenwerk


De grootste verandering zit bij de nieuwe Saucony Ride 13 in het bovenwerk. Het bovenwerk is opnieuw vormgegeven en het ISOFIT is vervangen door een FORMFIT bovenwerk. Door het gebruik van dubbele jacquard-mesh biedt de schoen waar nodig structuur of stretch en zorgt zo bij iedere stap voor een sublieme pasvorm naar de individuele voet.

Saucony Ride 13

Hoge energieteruggave


Naast het bovenwerk heeft ook de tussenzool een flinke update gekregen. De EVERUN demping uit de Saucony Ride ISO 2 is bij het nieuwe model vervangen door het nieuwe PWRRUN-dempingsmateriaal. Door gebruik te maken van een Tri-Flex buitenzool krijgt je voet bij iedere stap die je zet nog meer energie terug. De Tri-Flex groeven verbeterteren de krachtverdeling over een groter oppervlak, en biedt ook optimale flexibiliteit en grip. De demping wordt gelijkmatiger tussen de hiel en voorvoet verdeeld in schoenen met een offset van 8 mm. Het resultaat? Je lichaam neemt bij elke stap een evenwichtige en comfortabele houding aan.

De Saucony Ride 13 biedt goede stabiliteit, kilometer na kilometer.

Saucony Ride 13          

                
Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 247 gram
Gewicht heren: 278 gram