De Saucony Ride 14 is een neutrale hardloopschoen in het responsive cushioning segment. Voor hardlopers die op zoek zijn naar een betrouwbare schoen met comfort waar je elke dag mee kunt trainen is de Saucony Ride 14. Ten opzichte van eerdere versies is extra aandacht geweest voor het design van het bovenwerk.

De Saucony Ride 14 is een aanrader voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een responsieve demping.

Saucony Ride 14

FORFMFIT bovenwerk


Het Formfit bovenwerk is iets strakker en slanker vormgegeven wat de schoen een sneller en meer dynamisch uiterlijk geeft. Door het gebruik van dubbele jacquard-mesh biedt de schoen waar nodig structuur of stretch en zorgt zo bij iedere stap voor een sublieme pasvorm naar de individuele voet.

Hoge energieteruggave


Net als in de vorige versie is er voor de tussenzool gekozen voor het PWRRUN-dempingsmateriaal. Door gebruik te maken van een Tri-Flex buitenzool krijgt je voet bij iedere stap die je zet nog meer energie terug. De Tri-Flex groeven verbeteren de krachtverdeling over een groter oppervlak, en biedt ook optimale flexibiliteit en grip. De demping wordt gelijkmatiger tussen de hiel en voorvoet verdeeld in schoenen met een offset van 8 mm. Het resultaat? Je lichaam neemt bij elke stap een evenwichtige en comfortabele houding aan.

De Saucony Ride 14 biedt comfort voor de alledaagse trainingen, kilometer na kilometer.

 

Shop Saucony Ride 14 dames   Shop Saucony Ride 14 heren                                 

Specs


Drop: 8mm
Gewicht dames: 238 gram
Gewicht heren: 266 gram