De populaire Ride van Saucony is alweer toe aan de 15e versie! Als je al fan was van deze neutrale hardloopschoen gaat het misschien even wennen worden aan deze nieuwste. Maar geen zorgen, de veranderingen die hij heeft ondergaan zijn volgens ons alleen maar positief.

Saucony Ride 15

Waar herkennen we deze schoen nog wel in? 


Het blijft een betrouwbaar, comfortabel model voor al je dagelijkse trainingen, voor welke afstand je dan ook maar de deur uitgaat.

De tussenzool is nog steeds gemaakt van PWRRUN-dempingsmateriaal. Die demping wordt mooi gelijkmatig verdeeld tussen de hiel en de voorvoet door de heeldrop van 8mm. Het strak vormgegeven mesh bovenwerk van Formfit materiaal blijft goed ademend, zodat je voeten onder alle omstandigheden hun warmte kwijt kunnen.

En wat zijn dan die veranderingen waar wij zo over te spreken zijn?


Het is vooral de tussenzool die extra aandacht heeft gekregen. Hij is iets zachter en vooral: hoger. Die zogeheten stackheight (afstand tussen de zool en de grond) is vergroot. Dit creëert nog weer meer demping, comfort en responsiviteit. Daarnaast is er gewerkt aan wat hogere zijwanden waardoor er meer steun en stabiliteit ontstaat. Het mesh is flexibeler wat de gehele pasvorm ten goede komt. De vernieuwde inlegzool zorgt voor een nog prettiger kusseneffect en ook dat gaat bijdragen aan extra comfort tijdens de vele km's die je op deze schoen kan gaan lopen.

Kortom, een upgrade waar wij blij van worden. Bestel hem online of kom hem testen in een van onze winkels!

Shop Saucony Ride 15       

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 221 gram
Gewicht heren: 249 gram