Met een offset van 8mm is de Saucony Ride 8 dé perfekte allround trainingsschoen. Bij deze achtste editie is het upper van de schoen voorzien van flexfilm materiaal zonder dat de schoen in gewicht toeneemt.

De nieuwe Saucony Ride 8 is bij alle Run2Day winkels verkrijgbaar.

Lichter maar niet ten koste van stabiliteit
De 8mm offset zorgt ervoor dat je soepeler loopt doordat de schoen mid- of zelfs voorvoetlanding stimuleert. Bij de Ride 8 is de kunststof brug in de middenvoet weggelaten waardoor de schoen soepeler én 14gr lichter is.
De Ride 8 is verder comfortabeler dan zijn voorganger door toepassing van PowerGrid materiaal in de tussenzool en vooral doordat de geblazen rubber slijtzool 1mm dikker is. 
 
In de hiel is de Ride 8 voorzien van SRC impact zones. Deze elastische flexibele delen zorgen ervoor dat de landing comfortabeler verloopt en dat de schoen natuurlijker afwikkelt.

Flexfilm upper
De Saucony Ride 8 is ten opzichte van zijn voorganger verrijkt met Flexfilm in de upper. Flexfilm is een sterk materiaal dat op het mesh-materiaal van de schoen wordt gesmolten. Zo krijg je een naadloos upper dat toch heel goed om de voet sluit maar minder kans op irritaties geeft. Tevens maakt het de schoen nog iets lichter.
 
Dus zoek je een comfortabele neutrale hardloopschoen waarmop je dagelijks kunt trainen en af en toe een wedstrijdje mee wilt pakken dan is de Saucony Ride 8 een schoen om zeker te proberen!