Saucony heeft de afgelopen jaren haarfijn ingespeeld op de vraag vanuit de markt. Trends als minimalisme en maximalisme hebben veel inzicht gegeven in de verschillende behoeftes van hardlopers. Het resultaat: een uitgebalanceerde range hardloopschoenen met verschillende eigenschappen, zoolopbouw en een uniek gevoel. Laat dit nu precies aansluiten bij de vernieuwde schoenadviesmethode van Run2Day. Samen met Saucony organiseren we daarom in iedere Run2Day winkel een Saucony Stride Lab experience.
 

Direct een gratis afspraak inplannen kan hier


Run2Day en Saucony
Deze nieuwe collectie-indeling van Saucony heeft Run2Day geïnspireerd een nieuwe categorisering aan te brengen in het assortiment. En vooral ook om de adviesmethode aan te passen. Voorheen stond bij schoenadvies stabiliteit centraal. Er werd met name gekeken naar het naar binnen kantelen van de enkel. Dat blijft een belangrijke factor, de verkoopadviseurs van Run2Day kijken echter ook naar de gehele houding van de hardloper. De focus op het enkelgewricht is namelijk niet meer van deze tijd. Pronatie, het naar binnen kantelen van het enkelgewricht, is immers een natuurlijke beweging. De taak van Run2Day verkoopadviseurs is samen met de loper dé ideale hardloopschoenen bij het looppatroon én de trainingsactiviteit te vinden. Een schoen met een geringere drop kan bijvoorbeeld iemands looppatroon positief beïnvloeden. Je landt net wat meer op de midden- of voorvoet waardoor het looppatroon actiever wordt en automatisch stabieler! Dit betekent niet dat de gangbare categorieën 'neutral', 'support' en 'control' verdwijnen. Integendeel. Ze worden juist aangevuld met meer schoenen met verschillende eigenschappen, zodat jij als loper meer keuze hebt in drop, flexibiliteit en demping. Saucony onderscheidt schoenen met veel demping en schoenen met een directer gevoel. Dit sluit nauw aan bij het onderscheid 'maximum cushioning', 'responsive cushioning' en 'light cushioning' van Run2Day.

Saucony Stride Lab komt naar jouw Run2Day
Ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen loopstijl? Of ben je toe aan nieuwe hardloopschoenen? En ben je benieuwd welke modellen bij jouw loopstijl zouden aansluiten? Laat jouw loopstijl analyseren door de experts van Saucony en Run2Day.
 
In het Saucony Stride Lab dat langs alle Run2Day winkels toert wordt een uitgebreide analyse gemaakt aan de hand van drie hogesnelheidscamera’s die je filmen vanuit verschillende hoeken.
 
Bekijk snel wanneer het Saucony Stride Lab bij jouw Run2Day winkel is en meld je aan via http://www.stridelab.nl