Je snelste tempo tot nu toe is in zicht. Stap over op rijke, door de schemering geïnspireerde kleuren van de Endorphin Pro en Kinvara 12.

Twee van de snelste schoenen van Saucony zijn nu terug in een limited edition colorway, zodat je snel de zonsondergang tegemoet kunt gaan.

Saucony Sunset Fade Pack

Kinvara 12


Light speeds ahead. Met een trouwe schare fans heeft de Kinvara 12, de vertrouwde go-fast running schoen, bijna een cult status. Dankzij de feedback van atleten van wereldklasse, heeft de Kinvara 12 een agressiever gevoel meegekregen. Nog steeds vederlicht en flexibel maar met een aangepaste geometrie voor een sneller gevoel. Het bovenwerk is vereenvoudigd en duurzamer geworden om meer kilometers te kunnen maken. Training of wedstrijd, de Kinvara 12 is klaar om jou sterker en sneller naar de eindstreep te brengen.

Saucony Kinvara 12

Endorphin Pro


Jij. Maar dan sneller. De Endorphin Pro is ontworpen in nauwe samenwerking met elite atleten met als doel om lopers aan de start een eerlijk voordeel te geven. Met de karateristieke S-curve carbon plaat voor een krachtige afwikkeling en PWRRUN PB demping voor maximale energy return. Het resulterende SPEEDROLL effect duwt je voorwaarts. Met een gewicht van slechts 213 gram mag het duidelijk zijn. Deze schoenen zijn niet ontwikkelt om PR’s na te jagen, maar om ze te verpulveren.

   Saucony Endorphin Pro