De Triumph Saucony is al jaren het boegbeeld van Saucony. Waar er bij vorige updates sprake was van subtiele wijzigingen is er nu voor gekozen de schoen op diverse punten aan te passen. Dit heeft geleid tot een schoen die beter dempt, lichter is en meer responsief. Door te kiezen voor een nieuwe tussenzool biedt deze nieuwste versie een reactiever gevoel onder de voet en een soepelere afwikkeling.  


Backpack actie


Bij aanschaf van een nieuw paar Saucony Triumph 17 krijg je gratis een Saucony backpack ter waarde van 60 euro. Let op, zolang de voorraad strekt.

 

PWRRUN+ cushioning


Met PWRRUN+ is gekozen voor een nieuw dempend materiaal; the next generation in cushioning. Het gebruikte TPU materiaal is 25% lichter en veel duurzamer dan bijv. een EVA tussenzool. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph 17 is hierdoor responsief, wikkelt makkelijk af en biedt stabiliteit in combinatie met cushioning.

      


 Formfit


Het ISOFIT is in de Triumph 17 vervangen door Formfit. Formfit beperkt zich niet tot onder de voet maar zorgt voor een perfect aansluiting rondom de gehele voet. Wat voelt als een luxe kuipstoel. De kleine aanpassingen zoals een vernieuwd mesh en een verbeterd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort. 

De Saucony Triumph 17 heeft een update gekregen waardoor de schoen meer dan ooit een overweging waard is. Zijn gewicht en responsiviteit maken deze schoen een belangrijke speler in het neutrale maximum cushioning segment bij Run2Day.       


Specs


Drop: 8mm
Gewicht dames: 261 gram
Gewicht heren: 305 gram