De Saucony Triumph is al jaren het boegbeeld van Saucony. Een neutrale hardloopschoen voor de loper die streeft naar de ultieme demping, is de Triumph 18 de meest dempende schoen. Met de nieuwe updates geeft de Triumph 18 je een snel gevoel tijdens je lange runs, met het luxe comfort wat je wenst.

De nieuwe Triumph 18 is gemaakt op basis van een award winnende formule en heeft een strategische tussenzool geometrie die je helpt bij een actievere afwikkeling en snellere runs. De PWRRUN+ tussenzool zorgt voor het meest zachte gevoel, maar met een lichtgewicht spring zodat je een een extra push krijgt bij elke stap die je zet. Trek een paar aan en je zult zien dat de Triumph 18 elke run tot een winnaar maakt.

Lichter en comfortabeler


Met PWRRUN+ is gekozen voor een nieuw dempend materiaal; the next generation in cushioning. Het gebruikte TPU materiaal is 25% lichter en veel duurzamer dan bijv. een EVA tussenzool. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph 18 is hierdoor responsief, wikkelt makkelijk af en biedt stabiliteit in combinatie met cushioning.

Saucony Triumph 18

Meer luxe aan je voet


Door het gebruik van nog luxere en zachtere materialen, voelt de Formfit als een luxe kuipstoel voor je voet. Formfit beperkt zich niet tot onder de voet maar zorgt voor een perfecte aansluiting rondom de gehele voet. Wat voelt als een luxe kuipstoel. De kleine aanpassingen zoals een vernieuwd mesh en een verbeterd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort.

De Saucony Triumph 18 heeft een update gekregen waardoor de schoen meer dan ooit een overweging waard is. Zijn gewicht en responsiviteit maken deze schoen een belangrijke speler in het neutrale maximum cushioning segment bij Run2Day.                

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 275 gram
Gewicht heren: 315 gram