De Saucony Triumph 19 is een neutrale hardloopschoen met veel demping. Voor hardlopers die op zoek zijn naar een betrouwbare schoen met comfort waar je veilig lange duurlopen kunt slechten. Ten opzichte van eerdere versies is extra aandacht geweest voor het design van het bovenwerk.

De Saucony Triumph 19 is een aanrader voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een trainingsschoen met veel demping. Een schoen die voelt als een comfortabele auto die je nodig hebt voor je lange reis.

Saucony Triumph 19

Meer luxe aan je voet


Door het gebruik van nog luxere en zachtere materialen, voelt de Triumph 19 als een luxe kuipstoel voor je voet. Het nieuw ontworpen mono-mesh materiaal en een vernieuwd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort. De tong en kraag zijn voorzien van extra zacht materiaal om elke vorm van irritatie te voorkomen.

Hoge energieteruggave


De ook in de vorige versie toegepaste PWRRUN+ tussenzool zorgt voor het meest zachte gevoel met een lichte responsiviteit zodat je het gevoel hebt een extra push te krijgen bij elke stap die je zet. Het gebruikte materiaal is 25% lichter en veel duurzamer dan bijv. een EVA tussenzool. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph 19 is hierdoor responsief, wikkelt makkelijk af en biedt stabiliteit in combinatie met cushioning.

De Saucony Triumph 19 maakt dat je langer wilt rennen en dat je verlangt naar je volgende run. 

Shop Saucony Triumph 19 dames   Shop Saucony Triumph 19 heren       
Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 272 gram
Gewicht heren: 309 gram