De Triumph ISO 3 is de nieuwste versie van Saucony’s maximum cushioning model in het neutrale segment. Net als de voorgaande versies is de Triumph ISO 3 een comfortabele en stabiele loopschoen die uitermate geschikt is voor de langere duurlopen. Dankzij het EVERUN-materiaal ervaar je een continue demping en meer energie teruggave gedurende je gehele run.
 
De Saucony Triumph ISO 3 is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Saucony Triumph ISO 3 voor dames

Saucony Triumph ISO 3 voor heren


Optimaal comfort en stabiliteit
Net als in de voorgaande versies komt een groot deel van de demping in de Triumph ISO 3 voor rekening van EVERUN. Dit is een TPU-rubber gemaakt van kleine korrels die onder druk van stoom uitzetten en in een mal samensmelten. Ten opzichte van de voorgangers is het volume van EVERUN toegenomen, met name in de hak. Hierdoor geeft de Triumph ISO 3 een zacht gevoel bij het landen en is extra comfortabel gedurende de afwikkeling.
 
In de buitenzool maakt de Triumph ISO 3 ook weer gebruik van het Tri-Flex patroon van Saucony. De groeven zorgen voor een flexibiliteit en helpen bij een soepele afwikkeling, terwijl de rubberen banden zorgen voor grip en stabiliteit. Net als in de ISO 2 is er gebruik gemaakt van twee hardheden rubber; harder in de hiel naar de middenvoet, zachter in de voorvoet.

Engineered Mesh
In het bovenwerk van de Triumph ISO 3 is er gebruik gemaakt van engineered mesh, dit geeft een comfortabele pasvorm en zorgt voor een verkoelende luchtstroom op de voet tijdens je run.
Om ook te zorgen voor een stevige pasvorm zijn er twee ISO overlays geplaatst rond de midvoet. Hiermee geeft de Triumph ISO 3 een goede lockdown en is er genoeg ruimte voor je voet om uit te zetten tijdens het lopen. De hielkap is ten opzichte van de vorige versie smaller gemaakt waardoor je ook bij de hak een stevige pasvorm krijgt. Dankzij de Run Dry voering krijg je een optimaal ademend vermogen, waarmee de kans op natte sokken en blaren tijdens het lopen minimaal is.

De Saucony Triumph ISO 3 is één van de meest comfortabele modellen bij Run2day in het assortiment en valt dan ook in het maximum cushioning segment. De weergaloze demping, pasvorm én stabiliteit maken dit model tot een musthave voor de neutrale loper.

Saucony Triumph ISO 3

Saucony Triumph ISO 3