De Triumph ISO 4 van Saucony is net als de voorgaande versies een schoen die zich richt op een comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Door aanpassingen in de middenzool en slijtzool biedt deze nieuwste versie een reactiever gevoel onder de voet en een soepelere afwikkeling.
 
EVERUN tussenzool
Net als in de voorgaande editie maakt de Triump ISO 4 gebruik van een topzool gemaakt van EVERUN, door dit materiaal dichtbij de voet te plaatsen ontstaat een reactief en direct gevoel bij het afwikkelen. Een belangrijke aanpassing in deze 4e editie is de tussenzool die nu ook volledig gemaakt is van EVERUN, in tegenstelling tot alleen een hielgedeelte bij de vorige versie. Door deze aanpassing zorgt de Triumph ISO 4 voor uitstekende schokdemping en geeft ie een verrassend direct gevoel bij het afwikkelen in combinatie met een zacht gevoel onder de voet. De Flex-groeven in de buitenzool zijn opnieuw ontworpen en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe middenzool. De Triumph ISO 4 kan zich daarmee goed aanpassen aan de ondergrond en biedt daardoor een soepele afwikkeling ongeacht eventuele oneffenheden.
 
ISOFIT bovenwerk
Het bovenwerk van de Triumph ISO 4 heeft een update gekregen van het ISOFIT systeem.
De kleine aanpassingen zoals een vernieuwd mesh en een verbeterd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm en extra comfort. Een overlay over de grote teen zorgt voor bescherming en is daardoor een stuk slijtvaster.
 
De Saucony Triumph 4 is een zeer comfortabele schoen in het neutrale maximum cushioning segment bij Run2Day. Als je op zoekt bent naar een comfortabele schoen met een levendig gevoel bij het afwikkelen, dan is de Triumph ISO 4 zeker het proberen waard!

Specs: 
Drop: 8mm
Gewicht heren: 306 gram
Gewicht dames: 266 gram

 
Saucony Triumph Iso 4 denim

Saucony Triumph ISO 4 denim