Saucony heeft met de Triumph ISO een sterk antwoord op de concurrentie in het hoogsegment van hardloopschoenen in de neutral categorie. De Triumph ISO is de ultieme comfort schoen van Saucony en dit voel je direct als je de schoen aantrekt.
 
Met de Triumph is Saucony al een tijdje toonaangevend omdat dit een comfortabele schoen is uitermate geschikt voor de langere trainingen. Met de ISO series heeft Saucony de Triumph in een compleet nieuw jasje gestoken met als resultaat: een wauw gevoel als je de schoen alleen al aantrekt. Loop je eenmaal op de schoen dan wil je maar één ding en dat is niet meer stoppen!

Deze schoen moet je echt aan je voeten proberen! Wil je weten hoe de Triumph ISO aanvoelt, ga dan naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt. Geen zin om naar buiten te gaan? Online staan we ook 24/7 voor je klaar!

Dames Saucony Triumph ISO

Heren Saucony Triumph ISO

 
ISO licht, soepel en optimaal ademend upper
Wanneer je de Triumph ISO aantrekt voelt het alsof de schoen een deel van je voet wordt. De tong van de schoen is aan het bovenwerk van de schoen bevestigd waardoor je als het ware in een sok glijd. De Run Dry voering van de hielkap is voller waardoor de schoen nog comfortbaler aanvoelt.
De sterke ISO Fit overlays op het zachte ademende mesh zorgen voor een mooie pasvorm. De voorvoet is volledig naadloos omdat er gebruik is gemaaktvan hot-melted film op de toebox. Zo is de kans op irritaties nihil.
De Run Dry voering in de schoen zorgt voor een optimaal ademend vermogen, geen vieze natte bezwete sokken meer tijdens het hardlopen wat de kans op blaren vergroot.
 
Soepeler lopen met de Triumph ISO
De grootste verandering ten opzichte van de voorganger zit onder de voet. De SRC Impact Zone loopt verder door onder de midvoet voor meer grondcontact en een soepelere overgang van hiel naar voorvoet.
Diepere strategisch geplaatste flexgroeven in de voorvoet zorgen voor een veel directer gevoel tijdens het hardlopen. Je krijgt meer informatie terug over de afwikkeling zonder dat dit ten koste gaat van de springerige demping die zo kenmerkend is voor de PowerGrid+ tussenzool. De PowerGrid + tussenzool geeft je 20% meer demping!
Kijken we echt op de zool van de schoen dan zien we dat de Triumph ISO een mooie volle slijtzool heeft van IBR+, dit is 33% lichter dan geblazen rubber dat normal gebruikt wordt voor de slijtzool én gaat ook nog eens langer mee.
 
De Saucony Triumph ISO is jouw ideale trainingsschoen
Samenvattend is de Saucony Triump ISO een van de meest comfortable modellen bij ons in het assortiment! Met de weergaloze demping, pasvorm én stabiliteit is dit een hardloopschoen die voor de neutrale een musthave is!
 
Eigenschappen:
- Neutraal
- Type: Trainingsschoen
- Gewicht: 292 gram (size US 9 heren)
- Hielhoogte: 29mm, Voorvoethoogte: 21mm