Hardlopen is één van de beste manieren om je hoofd leeg te maken en al je zintuigen te activeren. Als het ware een warm bad voor het brein. Ter ere van de mediterende werking van onze sport brengt Saucony de Life On The Run; White Noise collectie. De White Noise collectie valt op door de heldere witte kleuren in combinatie met gave pasteleffecten. Met de White Noise collectie heb je echt iets speciaals in handen…… of eigenlijk aan je voeten natuurlijk!Saucony Ride ISO White Noise

De 10e versie van de Saucony Ride kent veel vernieuwingen waardoor de toch al prettige loopeigenschappen nog beter zijn dan die van zijn voorgangers. Het bovenwerk is opnieuw vormgegeven en gemaakt van lichtgewicht ademend mesh. Door gebruik te maken van een Tri-Flex buitenzool krijgt je voet bij iedere stap die je zet nog meer energie terug.

Saucony Kinvara 9 White Noise
De Saucony Kinvara is een model dat zich kenmerkt door zijn lichte gewicht, flexibiliteit, een lage drop, en responsive cushioning. De tussenzool van de Kinvara 9 is gebaseerd op zijn voorganger en bestaat uit EVA+ foam met een toplaag van EVERUN-rubber. Het EVA+ foam is opnieuw vormgegeven waardoor het model beter kan meebewegen met de afwikkeling

Saucony Guide ISO White Noise
De Saucony Guide ISO is de opvolger van de Guide 10. Met de introductie van ISOFIT in het bovenwerk draagt de schoen dat ook in de naam. Het upper is slechts één van de updates in deze nieuwste versie van de Guide.

Saucony Triumph ISO White Noise
De Saucony Triumph ISO is net als de voorgaande versies een schoen die zich richt op een comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Door aanpassingen in de middenzool en slijtzool biedt deze nieuwste versie een reactiever gevoel onder de voet en een soepelere afwikkeling.