Saucony is een partnerschap aangegaan met Prinkshop, de maker van 'wear what you care' campagnes voor sociale belangenbehartiging, in een geheel nieuwe samenwerkingscollectie: Women Running. Een deel van de opbrengst van de schoenen zal She Should Run steunen, een onpartijdige non-profitorganisatie die vrouwen aanmoedigt zich kandidaat te stellen voor een politiek ambt door de belemmeringen voor gekozen leiderschap te identificeren en aan te pakken. Deze exclusieve Kinvara 11 is verkrijgbaar vanaf 17 september in gelimiteerde aantallen.

Design & bovenwerk


De Saucony x Prinkshop Kinvara 11 hardloopschoenen voor dames en heren zijn voorzien van het iconische geslachtssymbool voor vrouwen, een uitdrukking van gendergelijkheid en empowerment.

Het witte bovenwerk is versierd met het vrouwensymbool in een fel rood en blauw repetitief ontwerp over het achterste kwartpaneel, de voering van de kraag en de tong. Met twee sets veters, een rood en een blauw, kun je zelf de look aanpassen.

Saucony x Prinkshop Kinvara 11

Samenwerking


"Of je nu een marathon loopt of hardloopt voor een politiek ambt, wint of verliest, het draait allemaal om opdagen", aldus Anne Cavassa, president van Saucony. “De Saucony x prinkshop hardloopcollectie voor dames demonstreert de gedeelde toewijding tussen Saucony, prinkshop en She Should Run om meer vrouwen aan te moedigen de goedheid te ervaren die hoort bij het rennen voor een plek op het politieke of sportpodium. Met deze samenwerking nemen we een standpunt in om gendergelijkheid verder te ondersteunen en moedigen we vrouwen overal aan om hun persoonlijke weg naar leiderschap te vinden. We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen terwijl we achter de vrouwen staan die toegewijd zijn aan de race met hun oog op de finishlijn. Als vrouwen rennen, winnen we allemaal. "  

Voor wie is de Saucony x Prinkshop Kinvara 11 geschikt


De Saucony x prinkshop Kinvara 11 is geschikt voor veel neutrale lopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht hardloopschoen voor dagelijkse trainingen, intervaltrainingen of wedstrijden. Je kunt de Kinvara ook casual dragen!

Shop Saucony x Prinkshop Kinvara 11 Dames       Shop Saucony x Prinkshop Kinvara 11 Heren

           
Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 200 gram
Gewicht heren: 233 gram