Laat het herfstweer je niet weerhouden! Met de artikelen uit de ASICS 360 PROTECT-lijn kun je de herfst aan.

ASICS 360 PROTECT bevat drie concepten, MOTIONTHERM, MOTIONPROTECT en PLASMAGUARD. Alle drie de concepten zijn ze bedoeld om je warm en droog te houden.

MOTIONTHERM wordt gebruikt in tights en shirts, het zijn zachte vochtafstotende maar warmte vasthoudende vezels, dus warm en droog.

MOTIONPROTECT is een zachte rekbare water en winddichte stof waarvan het Accelerate Jack gemaakt is. Dit jack heeft een hoog draagcomfort en houdt je lekker warm en droog, ook in de ergste regenbui.

De ASICS 360 PROTECT collectie is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

PLASMAGUARD is een nieuwe Nanotechnologie van ASICS die je schoenen tegen regen en modder beschermd zonder dat dit ten koste gaat van het ademend vermogen, de flexibiliteit en het gewicht. Dankzij de waterafstotende werking absorbeert de schoen geen water en wordt je schoen niet zwaarder als het regent: de regendruppels rollen als het ware van je schoen af. Ook vuil krijgt geen kans om door te dringen in het bovenwerk. Deze technologie wordt ook gebruikt in de ASICS GEL GT-2000 4 LiteShow.

ASICS GEL GT-2000 4 LiteShow PLASMAGUARD voor dames

ASICS GEL GT-2000 4 LiteShow PLASMAGUARD voor heren

Alle artikelen van de 360 PROTECT-lijn zijn ruim voorzien van reflectiematerialen zodat je heel zichtbaar bent tijdens je avond runs.

Wist je dat...
De nieuwe nanotechnologie die ASICS ontwikkelde voor de PLASMAGUARD ook veel milieuvriendelijker is dan DWR (Durable Water Repellent) oplossingen. Een kilo PLASMAGUARD bespaart de wereld:
- Meer dan 115 liter waterverbruik
- Meer dan 80 kilo CO2 uitstoot
- en het gebruik van chloriden, formaldehyde en andere giftige producten die gebruikt worden in het chemische DWR.