?STADSWILD TRAINING: POWER PLAY
Voor Run2Day geeft Stadswild de training 'Power Play'. Ja, we gaan rennen, maar we gaan ook de fysieke vaardigheden die je als kind moeiteloos deed op de proef stellen én we gaan je oerkrachten naar boven halen. 
 
In een korte lezing vertellen de founders van Stadswild, Angélique Heijligers en Juri Klaric, over het gedachtegoed van Stadswild en over jouw misschien nog onontdekte fysieke capaciteiten. Wist jij dat je met de juiste mindset een auto kan voortslepen? Hoe dat werkt, beleef je tijdens onze training 'Power Play'.
 
Let op: er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je vandaag nog aan!
Datum Tijd Locatie Aanmelden via:
Dinsdag 23 september 19.00 uur Run2Day Eindhoven eindhoven@run2day.nl
Woensdag 24 september 19.00 uur Run2Day Den Haag denhaag@run2day.nl
Zondag 28 september 11.30 uur Run2Day Amsterdam amsterdam@run2day.nl
Woensdag 8 oktober 19.00 uur Run2Day Breda breda@run2day.nl
 
 
Over Stadswild
Stadswild is een holistisch lifestyle concept, opgericht in 2012 met de intentie stadsmensen te inspireren meer open te staan voor de antwoorden die de natuur ons geeft.
Bij Stadswild is de stad jouw gym. Rennen door drukke winkelstraten en verlaten pleinen, hangen aan brugleuningen en lantaarnpalen, trappen bestormen en daar het liefst op handen en voeten vanaf kruipen met als grootste eye-opener ontdekken hoe sterk je lichaam is als je traint volgens je natuurlijke bewegingspatroon.
Trainen is de basis van Stadswild, aangevuld met Yoga, food workshops, lifestyle coaching, seizoensdiners volgens de Paleo-richtlijnen en andere inspirerende events. In alles wat Stadswild doet, wordt de connectie gemaakt tussen body, mind en soul.
Stadswild is opgericht door Angélique Heijligers, trainer en fitness-journalist voor o.a. Glamour, Women's Health, Vogue, NRC, Men's Health, Volkskrant Magazien en ELLE en auteur van de boeken 'Train Als Een Oermens In De Stad' en 'Stadswild- Leef Als Een Oermens In De Stad'. Co-founder en de man die bergen verzet achter de schermen van Stadswild is Juri Klaric. Hij is personal trainer en communicatie trainer bij verschillende multi-nationals. 
 
 
Het boek: "Stadswild- Leef als een oermens in de stad" door Angélique Heijligers
Stadswild gaat niet over op blote voeten, gehuld in een dierenvel door de stad rennen. Stadswild gaat over hoe je als stadsmens contact maakt met je natuurlijke aard en naar boven halen wat je bent verloren. 
Dit boek combineert informatie met praktische trainingsschema’s, yoga- en meditatieoefeningen en lifestyle adviezen die relevant zijn voor iedereen die naar balans zoekt in de hectiek van de moderne tijd. De recepten geïnspireerd door het Paleo-dieet, zijn van sterrenkok Edwin Sander.