Dat wij iedere dag met volle overgave en gedrevenheid werken aan het verbeteren van onze website is voor ons een vanzelfsprekend iets. Alleen al het typen van deze regel geeft ons de kriebels, want waarom zou je dat zeggen? Run2Day is immers een organisatie door runners voor runners. En als runners willen wij net zo goed het beste advies krijgen en in de mooiste gear rennen. Dus waarom zouden wij jullie, onze klanten, onze mede-hardlopers met minder genoegen laten nemen?

Minder is sowieso een woord dat wij niet zo snel zullen gebruiken. Als hardloper wil je immers alleen maar meer. Meer plezier, meer kilometers, meer snelheid, meer wedstrijden, meer uitdagingen. En ja, soms ook meer prijzen. Dat is overigens geen woord dat we schuwen. We hebben met het Run2Day Racing Team al de nodige prijzen gewonnen en daar zijn we trots op, want iedere prestatie als hardloper is er eentje om trots op te zijn.

Vanuit onze website proberen wij jou te helpen van de ene naar de andere prestatie te gaan met het juiste advies en de beste producten. Dit doen wij niet alleen, maar samen. Want dankzij jullie steun, vertrouwen en feedback, zijn wij in staat onze website elke dag weer een beetje beter te maken. Hoe mooi zou het dan zijn om samen een prijs te winnen? Dit jaar doet Run2Day voor de eerste keer mee aan de Shopping Awards, omdat wij trots zijn op onze website en trots op jullie, onze klanten. Je kunt t/m 28 februari jouw stem en oordeel uitbrengen op Run2Day binnen de categorie Sport & Outdoor.

Indien we winnen is het een prijs die we samen hebben gewonnen

Stem op hardlopen. Stem op Run2Day.