Het succesnummer van New Balance, model 880 is alweer aan de vijfde editie toe! Al weer een tijdje is de M880 (en W880, de damesvariant) een van de meest verkochte neutrale hardloopschoenen. Daarom waren wij benieuwd naar de versie 5 van de 880. 
 
New Balance heeft zichzelf weer overtroffen. Een zachter gevoel onder de voorvoet dan de vorige versies maar verder toch het karakteristieke 880 gevoel zorgt voor een gegarandeerd succes!

De New Balance 880v5 is bij 25 Run2Day winkels verkrijgbaar en 24/7 online in de Run2Day webshop.

New Balance 880v5 voor dames

New Balance 880v5 voor heren

New Balance 880v5
 
De 880v5 onderscheid zich van de meeste hardloopschoenen waarbij hij zich meet door het seamless bovenwerk dat nog eens aangevuld is met de ’neopreen tong’. Dit betekent dat de tong van de schoen met een stukje flexibel materiaal in de schoen gezet is. Dit is comfortabel en zorgt ook nog eens voor een betere pasvorm. De tussenzool is net zoals de vorige versies van een duurzame AbZorb laag met daarop een elastische Acteva laag. Deze combinatie zorgt voor slijtvastheid en een zacht gevoel. Om de stabiliteit te waarborgen is de middenvoet voorzien van een stukje kunstof zodat de schoen torsiestijf is. Dit stukje kunstof heet T-beam.

New Balance 880v5