De Saucony Triumph ISO 4 ligt nieuw in de winkels. Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze klanten. Daarnaast zijn onze klanten ook altijd geinteresseerd in ervaringen van andere lopers. Product reviews laten we dan ook vaak aan echte lopers/klanten over. Wij zoeken daarom nu ook twee testers.

Wij zijn op zoek naar twee hardlopers die de Saucony Triumph ISO 4 willen testen, en een review willen schrijven over het product. Deze review komt dan ook in ons nieuwe Run2Day magazine.

Ben jij altijd opzoek naar de nieuwste technische snufjes om je hardloop-prestaties te verbeteren, dan zijn wij opzoek naar jou. Vul hieronder je naam, email-adres en favoriete hardloop-afstand in en misschien ben jij één van de twee Saucony Triumph ISO 4 Gear Testers.
Hoe zitten de schoenen? Hoe heb jij erin gelopen? Onder welke omstandigheden functioneert de schoen het best? Waarom zou je de schoen wel/niet aanbevelen? 

Vooraf al meer weten over de Saucony Triumph ISO 4. Lees dan hier meer over deze nieuwe schoenen in het maximum cushioning segment.

De Saucony Triumph ISO 4 is vanaf nu al verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

Vul hieronder je gegevens in. Woensdag 13 december maken we de testers bekend. De testers ontvangen een mail.