Het nieuwste model van Nike is een heel nieuw concept, anders dan alle andere schoenen! De LunarEpic Flyknit heeft daarbij een hele mooie mix van pasvorm, loopgevoel en stabiliteit. Hardlopen zal nooit meer hetzelfde zijn als ooit tevoren.
 
Gemaakt voor de meest ultieme loopervaring. De LunarEpic geeft je een unieke loopervaring omdat de schoen vrijwel uit één geheel bestaat. De sok sluit tot net boven de enkel aan waardoor de schoen één wordt met je lichaam. Dit versterkt het ultieme gevoel van hardlopen. De cushioning ervaar je hierbij op een heel andere manier.

Nike LunarEpic voor dames

Nike LunarEpic voor heren
 
Run Epic met ons
Ervaar zelf wat de LunarEpic Flyknit zo anders maakt dan andere hardloopschoenen. Ervaar samen met andere lopers de toekomst van het hardlopen. Wij zorgen dat er voor jou een paar LunarEpic Flyknit klaar staat.

Run Epic met ons in Amsterdam
Datum: 8 maart
Tijd: 19:30uur
Verzamelen: 19:00uur
Meld je aan voor de LunarEpic Flyknit testrun in Amsterdam.

Run Epic met ons in Rotterdam
Datum: 14 maart
Tijd: 19:00uur
Verzamelen: 18:30uur
Meld je aan voor de LunarEpic Flyknit testrun in Rotterdam.

Flyknit Upper
Het upper valt meteen op door het uiterlijk. Het upper loopt door tot boven de enkel en krijgt daarmee bijna de looks van een sok. Door gebruik te maken van het flexibele en ademende flyknit materiaal ziet de LunarEpic er niet alleen uit als een sok maar voelt het upper ook zo aan om de voet. Rond de middenvoet is de LunarEpic aan beide kanten voorzien van strategisch geplaatste Flywire draden die de benodigde stevigheid bieden en je feedback geven over de bewegingen die je voet maakt.

Nike lunarepic
 
Lunarlon Laserzool
De midsole van de LunarEpic is gemaakt van twee verschillende hardheden Lunarlon, onder de voet is een laag zachter iP-foam, injected Phylon, geplaatst in een carrier van steviger iU foam. Hierdoor voelt de LunarEpic zeer comfortabel en valt de schoen in het maximum cushioning segment. Om de outsole en midsole nog beter te laten samenwerken met het upper is ervoor gekozen om deze aan elkaar te smelten in plaats van lijmen.

nike lunarepic

In de zool zien we verder met een laser gemaakte snedes, aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde. De laserlijnen zijn zo geplaatst dat de schoen de pronatie beweging van de voet begeleidt en soepel meebeweegt met de afwikkeling.  Aan de onderzijde is de lasertechniek wederom gebruikt om ‘footpods’ uit te snijden, deze footpods zorgen in combinatie met de laserlijnen ervoor dat je een zeer gelijkmatige drukverdeling krijgt op de zool en een uiterst soepele afwikkeling ervaart! Doordat de footpods een langere contacttijd met de ondergrond hebben zorgt het voor een betere tractie. 
 
Ben je een neutrale loper die op zoek is naar een maximaal dempende schoen dan is de LunarEpic zeker een aanrader. Jouw run zal nooit meer hetzelfde zijn.

nike lunarepic