Wat beweegt de hardloper. Drie mannen met heel verschillende achtergronden vertellen over hun gezamenlijke passie: hardlopen. Laat je inspireren door psychiater Bram Bakker, literaire schrijver Abdelkader Benali en voormalig Olympisch topatleet Hans Koeleman tijdens dit literair hardloopspektakel met muziek, beeld en beweging.

Samen vormen ze een sportieve drie-eenheid: De geest, de verbeelding en het lichaam. Een avond waarin drie aansprekende mannen hun twijfels, angsten, frustratie, dromen en levenslust vormgeven met de benen. Hoe het lichaam een substituut kan zijn voor de geest. Hoe je denken en voelen kan verbeteren door eens een blokje om te gaan. Hoe we leren van onze fouten maar altijd te laat. Hoe we proberen naar de sterren te reiken en toch niet durven loskomen van de grond.

Een meeslepende, humorvullende en zinnige voorstelling van drie doorgewinterde schrijvende hardlopers vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van grenzen verleggen.

Bestel hier direct je ticket: bestellen

Je ontvangt als theatergast een goed gevulde goodybag met onderander het nieuwe Run2Day magazine en een 20 euro kortingsbon op hardloopschoenen.

Hans Koeleman, Bram Bakker & Abdelkader Benali.