Dafne Schippers vliegt niet alleen over de track maar een groot deel van haar trainingen wordt in de gym gedaan! Haar afgetrainde core is adembenemend maar niet onbereikbaar voor jou.

Wil jij net zo snel worden als Dafne Schippers? Keep on dreaming. Maar jouw PR verbeteren wordt wel een stuk eenvoudiger als je kracht kunt putten uit een sterke core en meer tempo kunt maken. Die laatste kilometers waarbij je je snelheid niet meer kunt blijven vasthouden gaan gegarandeerd beter als je je core goed traint.
Je kunt met de Nike N+TC app haar Core Control work-out doen vanuit je huis. Maar je kunt je ook opgeven voor het Nike N+TC event op 23 oktober
In stijl de Dafne Schippers Core Control work-out uitvoeren? Dat kan met de geselecteerde Nike collectie, speciaal ontwikkeld om grenzen te verleggen.

Check de speciale Nike collectie en creëer dat killer body! #TRAINLIKEDAFNE


Meld je aan voor de exclusieve work-out.


Om het allemaal nog leuker te maken organiseert Nike met Dafne Schippers op vrijdagavond 23 oktober een N+TC workout, op een ludieke locatie in Amsterdam. Meld je aan voor het Nike N+TC event op 23 oktober en wie weet win jij één van de 5 Nike outfits en sta je in dezelfde gear je training af te werken als Dafne. Vink bij het aanmelden even aan dat je via Run2Day komt en maak kans op de geweldige Nike tight en half-zip longsleeve.

Dafne Schippers