Ben jij ook ingeschreven voor de Dam tot Damloop of misschien voor de unieke Run2Day Damloop by Night? Wij helpen je zodat je fit aan de start verschijnt!
 
Run2Day verzorgt trainingen voor alle deelnemers aan de Dam tot Damloop. Tijdens deze gevarieerde trainingen werk je onder begeleiding van een run coach naar de Damloop toe. Of het nou de 5EM van de Damloop by Night is of de 10EM van de Dam tot Damloop, wij zorgen ervoor dat jij topfit aan start staat. Vanaf donderdag 6 augustus kun je iedere donderdagavond 19:00uur en zaterdagochtend 10:00uur gratis trainen met een van onze run coaches.
 
Samen met een run coach topfit aan de start
Onder begeleiding van een ervaren run coach kun je samen met andere gemotiveerde deelnemers iedere donderdagavond en zaterdagochtend lopen aan de hand van een uitgebalanceerd trainingsschema. De run coach zorgt er voor dat je precies weet wat je moet doen en hoe snel je de trainingen moet lopen om een optimaal effect te verkrijgen. De training omvat altijd een leuke warming up waarbij ruimte gemaakt is voor losmakende oefeningen en de focus ligt op looptechniek. Uiteraard kun je met al je vragen omtrent je voorbereiding terecht bij de run coach. Atleten van het Run2Day Race Team, die tijdens de Damloop voor de overwinning gaan staan ook iedere zaterdag bij de training voor je klaar om vragen te beantwoorden, maar ook om je tips te geven over jouw loopstijl en race voorbereiding.
 
Gratis trainingen op donderdag en zaterdag
Er worden twee trainingen per week georganiseerd vanuit Run2Day Amsterdam Overtoom, Run2Day Hilversum, Run2Day Almere en Run2Day Utrecht. Ben je niet in de gelegenheid om iedere training mee te doen? Je kunt jouw eigen schema downloaden zodat je ook thuis de gezamenlijke trainingen kunt aanvullen.

Download Dam tot Damloopschema voor de 10EM

Download Dam tot Damloopschema voor de 5EM

Op donderdag start de training om 19:00uur en op zaterdag start de training om 10:00uur. Zorg dat je even voor die tijd aanwezig bent zodat we ook echt op tijd kunnen beginnen. 

Ben je meer van de running apps? Wil je nog vaker trainen? Of wil je nog sneller dan een uur? Dan kun je ook via MyASICS een persoonlijk hardloopschema samenstellen en downloaden.

We willen graag weten hoeveel mensen er komen trainen zodat we genoeg run coaches kunnen inzetten. Meld je dus via onderstaand Google docs even aan voor jouw locatie. Heb je problemen met het weergeven of verzenden van dit formulier? Je kunt het ook invullen in Google formulieren