Wil jij er zeker van zijn dat jij deze unieke Damloopschoen nog op tijd aan je voeten hebt, shop ‘m dan nu en je steelt de show tijdens de Damloop, en nog veel belangrijker: je kunt je er nu nog goed mee voorbereiden op de ultieme race op 20 of 21 september!

De ASICS GEL-Nimbus Dam tot Damloop editie is in gelimiteerde oplage exclusief verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels en natuurlijk ook online.
Deze speciale schoen is niet alleen qua kleurstelling geheel afwijkend van het inline model van de najaarscollectie 2014, maar is ook nog voorzien van tal van Dam tot Damloop-details. Zo staat op de neus van de schoen de tekst 'Dam tot Damloop 2014', is de veter voorzien van de datum van het evenement en prijkt op het hakgedeelte het getal '30', verwijzend naar de feestelijke 30e editie van de Dam tot Damloop. Een ander opvallend accent  is de inlegzool, waarop de typische Amsterdamse en Zaanse gevels en de datum van het evenement te zien zijn.
Dankzij de reflecterende en ‘glow in the dark’ elementen van deze limited edition schoen ben je ook goed zichtbaar in het donker.