Run2Day Magazijn (Leusden) zoekt Logistiek/administratief medewerker (38 uur)

Wij van Run2Day (gevestigd in het Sports Business Center te Leusden) zijn op zoek naar uitbreiding van ons logistieke team. Hou jij van aanpakken en werk je gesructureerd? Werk je ook nog eens graag in een sportieve omgeving met enthousiaste collega's? Lees dan verder.

Wat ga je doen?
Als administratief/logistiek medewerker bij Run2Day heb je niet alleen te maken met het in- en uitpakken en verzendklaar maken van orders. Je hebt ook administratieve werkzaamheden, waarbij secuur werken een must is. Je zorgt voor logistieke ondersteuning richting de winkels en naar aanloop van hardloopevenementen en projecten.

Jouw taken zijn o.a.:
- uitpakken en/of sorteren van binnenkomende goederen of pakketten
- inpakken en verzendklaar maken van uitgaande orders
- op orde houden magazijnen en inventariseren van voorraden
- inboeken van goederen
- controleren van binnenkomende orders op kwaliteit en hoeveelheid

Als administratief/logistieke medewerker bij Run2Day bekleed je een cruciale en veelzijdige functie in onze organisatie. Het op tijd leveren van goederen voor zowel de winkels, evenementen en projecten is van belang om een optimale prestatie te leveren. Je staat er uiteraard niet alleen voor, want los van de help van jouw collega's helpen wij jou het werk zo goed en efficiënt mogelijk te doen. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Wat breng je mee?
- MBO werk- en/of denkniveau
- Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
- In bezit van rijbewijs B (geen vereiste maar wel handig).
- Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Enige kennis van Microsof Office, met name Excel en Word.

Wat bieden wij:
- Marktconform salaris
- Reiskostenvergoeding
- Aantrekkelijke kortingen op het assortiment
- 38-urige werkweek

Interesse?
Ben je enthousiast over deze vacature en woon je in de omgeving van Leusden? Mail je motivatie met cv naar hrm@run2day.nl