Run2Day Amsterdam aan de Overtoom 345 wordt compleet verbouwd. Vanaf donderdag 25 januari 10:00 uur zullen wij onze huidige collectie aanbieden met kortingen tot wel 70%!

Onze winkel aan de Overtoom 345 in Amsterdam gaat flink aangepakt worden. Werkelijk waar alles in de winkel zal veranderd en vernieuwd worden. Op zaterdag 3 maart zal de winkel opnieuw haar deuren openen met het nieuwste, meest innovatieve Run2Day Store concept. Run2Day Rotterdam is hierin de voorloper geweest en dan kan Amsterdam natuurlijk niet achterblijven. Beleving, expertise en innovatie hebben wij hoog in het vaandel. Maar waar het écht om draait, dat ben jij! De klant, die stellen we altijd centraal.

Vanaf donderdag 25 januari 10:00 uur zullen wij onze huidige collectie aanbieden met kortingen tot wel 70%! We hebben alle schoenen, kleding, accessoires gebundeld zodat er ook voor jou wat te halen valt. Sla nu je slag want alles moet weg.

Wij zijn Run2Day en we zijn er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Ons Amsterdamse team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of die fantastische pr moet je natuurlijk wel zelf lopen. 

Samen met team Amsterdam werken wij elke dag keihard om dat waar te maken. Onze missie komt uit ons hart en stroomt door onze aderen. Wij zijn runners die er voor runners zijn