Al ingescheven? Verdien je inschrijfgeld terug bij Run2Day!
Verdien een mooie korting met je inschrijfbewijs voor de Dam tot Damloop of Damloop by Night 2014. Bij Run2Day ontvang je korting op je nieuwe hardloopschoenen ter waarde van minimaal €20. Als je je hebt ingeschreven voor de hele afstand ( 10 Engelse Mijl/ 16,1 km) kan je zelfs je totale inschrijfgeld van €23,50 terugverdienen!
Koop dus je nieuwe hardloopschoenen bij Run2Day, zie hier de uitgebreide hardloopschoenen collectie, en maak gebruik van de persoonlijke kortingscode die je bij de bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen. Deze kortingscode is speciaal voor jou geldig tot 31 mei 2014.
Of ga naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt met je inschrijfbewijs en koop jouw nieuwe hardloopschoenen met korting!
 
Geen startbewijs? Loop mee voor Right To Play
Inmiddels is de 10 Engelse Mijl helemaal uitverkocht. Wil jij toch deelnemen aan het grootste hardloopevenement van Nederland? Loop dan mee voor Right To Play!
Right To Play is een internationale ontwikkelingsorganisatie waar Run2Day nauw mee samenwerkt. Zij zetten zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en spelen. Voor een heleboel kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar zijn in de ontwikkeling van kinderen en dat iedereen moet kunnen meedoen. Iedere dag weer zien we wat sport en spel beteke­nen voor kinderen die opgroeien in armoede, conflictsituaties of te maken hebben met ziektes of lichamelijke beperkingen. Sport en spel laten deze kinderen weer kind zijn  
Als je mee wil lopen met Right To Play betaal je 45 euro voor het startbewijs van de 10 EM en 30 euro voor het startbewijs van de 4 EM. In ruil hiervoor ben je verzekerd van een startbewijs en maak je gebruik van alle gemakken van een businessloper, waaronder de start in een van de eerste startvakken. 
Als tegenprestatie dien je een minimaal sponsorbedrag van €161,- op te halen. Met het bedrag van 161 euro wordt voor elke gelopen kilometer tijdens de Dam tot Damloop (10 EM = 16,1 KM) 10 euro opgehaald. Daardoor kunnen er voor elke gelopen kilometer 5 kinderen een maand lang deelnemen aan de sport- en spelprogramma’s van Right To Play. 
Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl
 
Schrijf je nu nog in voor de Damloop by Night
De traditionele Dam tot Damloop finish op de Peperstraat in het centrum van Zaandam waar duizenden toeschouwers je het laatste stukje naar de eindstreep aanmoedigen, maar dan…by night! Deze 4 Engelse Mijl is prima geschikt als warming-up voor de 10 Engelse Mijl op zondag, om jouw loopmaatje voor zijn/haar eerste run uit te nodigen of om gewoon lekker hard te lopen voor de fun. Het eerste startschot klinkt bij het vallen van de avond, waarna maximaal 15.000 lopers even later voor een oplichtend lint door een pikdonker centrum van Zaandam gaan zorgen.voor de 10 Engelse Mijl op zondag, om jouw loopmaatje voor zijn/haar eerste run uit te nodigen of om gewoon lekker hard te lopen voor de fun. Het eerste startschot klinkt bij het vallen van de avond, waarna maximaal 15.000 lopers even later voor een oplichtend lint door een pikdonker centrum van Zaandam gaan zorgen.
Schrijf je nu hier en gebruik je inschrijfbewijs om met maar liefst €20 korting te kopen bij jouw Run2Day