Run2Day is al jaren lang sponsor van de Dam tot Damloop. Hier zijn wij trots op. Naast de juiste trainingen zijn ook de juiste hardloopschoenen van groot belang. Bij Run2Day verdien je je inschrijfgeld van de Dam tot Damloop terug bij aanschaf van nieuwe hardloopschoenen. Wij geloven in persoonlijk advies, daarom is de actie geldig op het gehele assortiment in al onze winkels en online! 

In alle 25 Run2Day winkels ontvang je 20 euro korting bij aanschaf van nieuwe hardloopschoenen op vertoon van je inschrijfbewijs of startnummer. Geen Run2Day winkel in de buurt? Ook online ontvang je bij je bestelling 20 euro korting met de kortingscode* die je ontvangen hebt via de mail. Check bij de dames en- of herenschoenen of jouw favoriete schoen ertussen staat.
*Ben je de mail met jouw kortingscode kwijt, mail dan even met klantenservice@run2day.nl

Uitgebreide collectie damesschoenen 

Uitgebreide collectie herenschoenen
 
*Let op: De actie is geldig van t/m 31 september 2017.


Het beste schoenadvies krijg je van onze runningexperts
Goed advies? Wat is dat dan? De Run2Day Schoenadvies Methode (RSM) is een manier van adviseren waarbij we een balans hebben gevonden tussen persoonlijke voorkeur en de biomechanische behoefte van een loper. De laatste jaren is het heel ingewikkeld geworden in hardloopschoenenland. Dikkere zolen, dunnere zolen, meer of minder stabiliteit, natural running, er zijn allerlei invloeden geweest die tot exotische hardloopschoenen hebben geleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedere loper het juiste advies en de beste ervaring kunnen bieden in onze winkels door onze Run2Day Schoenanalyse Methode.


 
Wij categoriseren nog steeds alle schoenen naar stabiliteit. We baseren ons schoenadvies nog steeds op een analyse van het looppatroon met behulp van videobeelden. Maar wat we ook doen is verder kijken, de houding tijdens het hardlopen is heel belangrijk. Sterker nog, een hardloopschoen kan de houding beïnvloedden! De Run2Day Schoenadvies Methode houdt naast stabiliteit ook meer rekening met de verschillen in opbouw van de tussenzool.

We onderscheiden Maximum Cushioning, Responsive Cushioning en Light Cushioning schoenen binnen iedere stabiliteits categorie. Op basis van persoonlijke voorkeur, het bewegingspatroon en de effecten van de schoen daarop en de persoonlijke doelstelling zal de keuze van de juiste hardloopschoen nu uit een diverser aantal soorten schoenen gemaakt worden. Kom het ervaren bij jouw Run2Day winkel.