Ben jij al ingschreven voor de NN Zevenheuvelenloop 2017? Verdien je inschrijfgeld terug bij Run2Day! Jij ontvangt een mooie korting met je inschrijfbewijs voor de NN Zevenheuvelenloop of Zevenheuvelennacht. Bij Run2Day ontvang je korting op je nieuwe hardloopschoenen ter waarde van 20 euro. 

De "verdien je inschrijfgeld terug actie" geldt in alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. Met kortingscode 7hills2017 ontvang je 20 euro korting bij je online bestelling.


Zevenheuvelenloop 2017
 
Schrijf je nu nog in voor de NN Zevenheuvelenloop
Op zaterdag 18 en zondag 19 november vinden resp. de 5e Zevenheuvelennacht en de 34e NN Zevenheuvelenloop plaats. Op zaterdagavond 7 km hardlopen door het donker en op zondag is dé najaarsklassieker van Nederland: 15 kilometer van Nijmegen naar Groesbeek en terug. Vijftien kilometer hardlopen over het mooiste parcours van Nederland. Al jaren staat deze wedstrijd op het programma van hardlopers uit binnen- en buitenland.
De grote aantrekkingskracht van de NN Zevenheuvelenloop zit hem in het parcours: 15 kilometer van Nijmegen naar Groesbeek en terug, waarbij de Zevenheuvelenweg een prominente plek inneemt.


Schrijf je nu hier en gebruik je inschrijfbewijs om met maar liefst €20 korting te kopen bij jouw Run2Day

Zevenheuvelenloop 2017