DISQ is een innovatief trainingsapparaat waarbij een constante weerstand, die je zelf kunt instellen, functionele bewegingen zwaarder maakt.
Hiermee is DISQ een ideale tool voor een effectieve krachttraining om een sterkere én betere hardloper te worden.


Exclusief in Nederland lanceert Run2Day samen met DISQ een gericht trainingsconcept voor hardlopers; Run & DISQ.  Bij aankoop van een DISQ ontvang je 3 gratis trainingen. De Run & DISQ trainingen zijn  specifiek gericht op hardlopers die hun core willen versterken. Met sterke buik- en rugspieren is je loophouding beter en kan je sommige blessures voorkomen. DISQ is vanaf 2 mei te koop bij de Run2Day winkels in Amsterdam Overtoom, Apeldoorn, Nijmegen, Utrecht en Arnhem.

Training onder leiding van Olympisch kampioen Stefan Groothuis
Stefan Groothuis veroverde in 2014 in Sochi de gouden schaatsmedaille op de 1000 meter. Stefan is één van de grondleggers van DISQ. Stefan had behoefte aan een trainingsmogelijkheid met weerstand, ook als er geen uitgebreide faciliteiten aanwezig zijn. Dankzij DISQ heeft hij ook onderweg kunnen werken aan zijn kracht en explosiviteit. 

Zelf ervaren wat Run & DISQ is?
Geef je op voor één voor de clinics.
De eerste clinic is in Amsterdam en die wordt gegeven door niemand minder dan Olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis!

Ga jij een training doen die je nog nooit hebt meegemaakt?

Zaterdag 2 mei 10.00 uur Run2Day Amsterdam met Stefan Groothuis
Maandag 18 mei 19.00 uur Run2Day Apeldoorn
Woensdag 20 mei 19.00 uur Run2Day Nijmegen 
Donderdag 21 mei 19.00 uur Run2Day Utrecht
Vrijdag 22 mei 19.00 uur Run2Day Arnhem

Meld je snel aan er is slechts beperkt plaats beschikbaar!