De mooiste loop van Nederland komt eraan. Op 18 en 19 november gaat het startschot van de NN Zevenheuvelenloop. Met de 7km Zevenheuvelennacht én de 15km NN Zevenheuvelenloop wordt dit een prachtig weekend. Wij willen dat jij goed voorbereid aan de start verschijnt.

Doe mee aan de Zevenheuvelenloop voorbereidingsrun op zondag 29 oktober. Deze voorbereidingsloop is voor zowel de 7km als ook de 15km. Tijdens de voorbereidingsloop krijg je tips & tricks van ervaren coaches, staat er na afloop een hapje en drankje klaar én ben jij helemaal klaar voor de race!
Topatlete Jamie van Lieshout is ook aanwezig om je van de laatste tips te voorzien. Uiteraard kun je ook bij haar met als je vragen terecht.

We starten de voorbereidingsloop vanuit de Run2Day winkel in Nijmegen aan de Schevichavenstraat 1a. Er is plek voor maximaal 200 lopers. We lopen in 10 groepen van 20 lopers zodat ieder niveau kan deelnemen aan de voorbereidingsloop.
- Verzamelen bij Run2Day winkel om 09:15 uur.
- Start voorbereidingsloop om 09:45 uur.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Aanmelden doe je gratis én makkelijk via onderstaand inschrijfformulier. Op naar een mooie editie van de NN Zevenheuvelenloop.
Heb je verder nog vragen over de voorbereidingsloop, stel die na je inschrijving en via de mail aan: nijmegen@run2day.nl